Samen als specialisten

De Stichting Christelijk Speciaal Onderwijs heeft 4 scholen in Groningen. Werken binnen de SCSOG betekent dat je samen met een team van specialisten aan de slag gaat voor goed onderwijs voor alle leerlingen van onze scholen.

Vertrouwen op unieke talenten

Wij bieden onze medewerkers een warm en veilig werkklimaat waarin ze hun werk op een goede manier kunnen doen. We vertrouwen op de unieke talenten van onze medewerkers en we zetten ons in om onze medewerkers een optimaal werkklimaat en optimale ontwikkelkansen te geven. De SCSOG biedt je niet alleen een baan, maar we bieden je  perspectief. Perspectief in verticale zin maar ook in horizontale zin! Dit betekent dat we je de ruimte en de mogelijkheid bieden om je te blijven ontwikkelen.

We vragen aan onze medewerkers dat zij oprecht en van harte vorm kunnen geven aan de grondslag van onze stichting.

Onze missie: “ Wij stimuleren onze leerlingen in een positief klimaat hun mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen”, geeft richting wie we willen zijn. Onze kernwaarden uniciteit van ieder mens, gebruik van talenten, zelfredzaamheid en betrokkenheid, zijn leidend voor ons dagelijks handelen op alle niveaus en voor alle medewerkers.

Ons team versterken

Wil jij ook het beste uit de leerling halen?

Op deze pagina tref je de actuele vacatures aan bij de SCSOG. Geen passende vacature gevonden? Stuur dan een open sollicitatie naar Miriam Houthoff, HR-adviseur bij de SCSOG, info@scsog.nl

 

Vacatures bekijken

Ons team versterken

Wil jij ook het beste uit de leerling halen?

Copyright 2022 Stichting Christelijk Speciaal Onderwijs Groningen  privacy